Hirdetés

Februárban sem mehetünk moziba, de nem maradunk néznivaló nélkül

|

Jelen állás szerint legkorábban márciusban nyithatnak meg a mozik, de könnyen lehet, hogy még akkor is lakat marad rajtuk. A streamingszolgáltatók viszont így is gondoskodnak a néznivalóról.

Hirdetés

A legfrissebb fejlemények szerint március 1-ig biztosan maradnak a jelenleg hatályos korlátozások, így többek között a mozik sem nyithatják meg a vetítőtermeket. A különféle streaming- és VOD-szolgáltatók viszont remek alternatívát nyújtanak arra, hogy az embernek meglegyen a betevő falata filmek és tévésorozatok terén. 

Korábban csak a havi videojátékos megjelenéseket szedtük össze nektek egy-egy ajánlóban, most viszont változtatni szeretnénk ezen. Kísérleti jelleggel tehát íme, a legizgalmasabb filmek és sorozatok listája februárra, többek közt a Marvel, Tom Hanks, illetve Tom és Jerry közreműködésével.

Hirdetés

Lent, a kommentek között mindenképp jelezzétek, ha a jövőben is szeretnétek hasonló filmes-sorozatos ajánlókat, illetve ha dobtok egy like-ot a videóra, akkor azt is a támogatás jeleként értékeljük.

Amennyiben korábban még nem tettétek volna, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb tartalmainkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)