Hirdetés

Fedezzük fel együtt a PlayStation Plus Premium játékait!

|

Mai livestreamünkben EndreMan veti rá magát a PlayStation Plus Premium játékok százait tartalmazó katalógusára.

Hirdetés

Némi késéssel végül hozzánk is befutott a megújult PlayStation Plus, ráadásul ha a megfelelő csomagot választjuk, még a korábban PlayStation Now néven ismert felhőszolgáltatás előnyeit is élvezhetjük az előfizetésünk ideje alatt. És bár a saját fejlesztésű címek nem kerülnek be automatikusan a megjelenésük napján, a Sony gondoskodott róla, hogy egy sok száz játék alkotta, több konzolgenerációt felölelő katalógus álljon a felhasználók rendelkezésére. Ezekből fog EndreMan szemezgetni a mai livestream során.

Hirdetés

Amennyiben kíváncsiak vagytok arra, mennyi mindennel tömte tele a Sony a PlayStation Plus Permium katalógusát, esetleg azt szeretnétek látni, hogy futnak PlayStation 5-ön a megunhatatlan klasszikusok, akkor gyűljetek ma 17 órakor a GameStar Hungary YouTube-csatorna köré. Várhatóan körülbelül két órán keresztül tart majd az adás.

Reméljük, legújabb streamünk is elnyeri tetszéseteket, és amennyiben a későbbieket is szívesen megnéznétek, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra, valamint azért, hogy értesítést kapjatok, megnyomni a csengettyűt is. Ha pedig még a munkánkat is támogatni szeretnétek, akkor a csatornatagság mellett a szuperköszönetet ajánljuk figyelmetekbe. Hálásak vagyunk minden kedvességért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)