Hirdetés

Fekete Macska magyarázó - Pókember legbalhésabb szerelme

|

Akár a képregényekből, akár az új Spider-Man videojátékból ismertétek Fekete Macskát, a legújabb magyarázó videónkból valószínűleg egy halom új infót szedhettek még össze a hölgyről.

Hirdetés

Fekete Macska a Marvel egyik legérdekesebb női karaktere, aki gonosztevőként és szuperhősként is feltűnt már a kiadó füzeteiben számos alkalommal. A gyönyörű mestertolvaj egyszer hol szerelmes Pókemberbe, hol pedig épp hogy borsot akar törni a hálószövő orra alá. Ezúttal róla mesélünk nektek.

Hirdetés

Pókember barátnői közül kétségtelenül Fekete Macska az, aki a szótárban akár oda is kerülhetne az őrült ex kifejezés mellé. Persze magában a karakterben ennél azért jóval több rejlik, legújabb magyarázónkból pedig minden kiderült a hölgyről felbukkanásától kezdve egészen a legújabb Pókember történetekben betöltött szerepéig. 

A videó narrációját ismét Bálint barátunk mondta fel, akinek Gardrób Stúdió csatornáján egy csomó érdekes hangoskönyvet találtok. 

Továbbra is érkeznek majd a hasonló magyarázó videók, ha nem akartok lemaradni róluk, akkor érdemes rábökni erre a kedves kis gombra itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)