Hirdetés

Taskmaster pajzsa is megvillant a Fekete Özvegy új magyar feliratos előzetesében

|

A friss, magyar feliratos kedvcsináló videóban végre Taskmaster is megvillantja pajzsát.

Hirdetés

Megérte korán kelni a Marvel rajongóknak, elvégre befutott a tavasszal érkező Fekete Özvegy mozi legújabb magyar feliratos előzetese, amely ugyan nem dúskál az új jelenetekben, de azért akad benne pár látványos, eddig még nem látott képsor. 

Hirdetés

Nem mellékesen például a főgonosz, Taskmaster is használja végre valahára ikonikus pajzsát. A trailer szerint Scarlett Johansson karaktere, Natasha Romanoff épp menekül valaki vagy valami elől, ezért régi harcostársait keresi fel. Oldalukon azonban úgy dönt, nem fut tovább, és szembenéz múltjával. Nem tűnik az eddigiek alapján se többnek, se kevesebbnek a Fekete Özvegy, mint az átlagos Marvel filmek, de akik szeretik a stúdió receptjét, azoknál miden bizonnyal ez a mozi is hibátlanul betalál majd. 

A Fekete Özvegy 2020. április 30-án érkezik meg a magyar mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)