Hirdetés

Fel tudott érni a Top Gun: Maverick a nagy elődhöz?

|

Videóban mesélünk nektek a héten a hazai mozikba érkező Top Gun: Maverickről.

Hirdetés

A Top Gun: Maverick nem kis vállalást vett a saját nyakába, tekintve az első rész kultstátuszát és az azóta eltelt hosszú időt. Mindezek tükrében remek dolog kijelenteni végre, hogy Maverick, azaz Tom Cruise visszatért, és legalább olyan vagány, mint 36 évvel ez előtt volt.

Szerzőnk, A.O. Esther bizony piszkosul szerette ezt a filmet, az alább videókritikából pedig pontosan ki fog derülni az, miért állhat a Maverick ennyire közel azon nézők szívéhez, akik anno az eredeti Top Gunért is odavoltak a '80-as években.

Hirdetés

Ha majd már ti is láttátok a filmet, mindenképp írjátok meg nekünk, mit gondoltok az új Top Gunról. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)