Hirdetés

Felkészítünk a PC-s God of Warra, íme a széria teljes története

|

Elmeséljük, hogyan készültek és nagyjából miről szóltak a korábbi God of War-játékok, így a teljes kép tudatában ugorhattok neki a legutóbbi epizód PC-s kiadásának.

Hirdetés

A 2018-as God of War új, PC-s megjelenése kapcsán merült fel bennünk, hogy érdemes lehet elővenni egy cikksorozatként még közel négy évvel ezelőtt megjelent anyagunkat, vagyis a God of War széria történéseit feldolgozó, maratoni hosszúságú magyarázónkat.

Kratos PC-s debütálása bizonyosan sokakat érdekelni fog, de az új játékosok közül valószínűleg akadnak olyanok, akik korábban PlayStation konzolok hiányában nem játszottak a régebbi részekkel. Nekik akarunk most kedvezni azzal, hogy részletesen elmeséljük, hogyan is jutott el el a sorozat idáig.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A PC-s God of War holnap, azaz január 14-én fog megjelenni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)