Hirdetés

Felújított Diablo 2 érkezhet, a Ghost of Tsushima az Assasin's Creed-rajongók kegyeit keresi

|

Ezen a héten is összeszedtük nektek a játékvilág legfontosabb híreit, itt a GameStar Hype legújabb adása.

Hirdetés

Felújított Diablo 2 a láthatáron? Ezt még nem tudjuk biztosan, de az tuti, hogy megmutatták nekünk a Ghost of Tsushima játékmenetét, amit egyelőre nagykanállal ettünk (HP egyébként eszmét is futtatott ennek kapcsán, olvassátok el!). Szó esik még a Cyberpunk 2077 rajongói filmről, a feltámadt Culling battle royale játékról, Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ről, és a következő generációs konzolokról, vagyis a PlayStation 5-ről és az Xbox Series X-ről is.

Hirdetés

A GameStar Hype-ot most is a Samsung támogatásával hoztunk el nektek, és itt nagyon jó áron, csak a Hype nézőknek kínált akciókkal is kedveskednek. Persze a hét nagyon pörgős volt, a felvétel után derült ki, hogy ingyenesen beszerezhető az Epic Games Store-ből a Grand Theft Auto V, valamint befutott az Unreal Engine 5 részletes bemutató videója is - ezek a hírek értelemszerűen már nem kerülhettek be az adásba, de a linkekre kattintva minden fontos infót megtudhattok róluk. 

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Ha a jövőben sem akartok lemaradni a Hype új adásairól, valamint további videós anyagainkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, csodálatos világ kapuja nyílik meg így:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)