Hirdetés

FIFA-zzatok ma velünk, és nyerjetek vele PS5-öt!

|

A GameStar csapata ma délután a Millenárisról jelentkezik egy élő adással. Nézzetek be, és a tiétek lehet egy PlayStation 5!

Hirdetés

Tovább dübörög az Európa Bajnokság, és vele együtt a MOL EB SHOW, melynek keretén belül rengeteg izgalmas program vár rátok.

A Millenárison felállított MOL Bajnokok Parkjában például egy hatalmas kivetítőn nézhetitek a meccseket, a légkondícionált Gamer Cornerben pedig a szünetben pörgethetitek a FIFA meccseket a haverokkal.

Hirdetés

Ma délután Kaci és EndreMan is kint lesznek a helyszínen, sőt, délután 4-től élőben jelentkeznek majd a GameStar YouTube csatornáján egy FIFA streammel.

Itt van tehát a tökéletes alkalom, hogy élő egyenes adásban kenjétek el a srácok száját, persze szigorúan kontrollerrel.

És ha ez nem lenne elég, nem kell mást tennetek, mint a helyszínen regisztrálni a hostesseknél, és nyerhettek egy PlayStation 5 konzolt. Akkor is, ha nem vagytok ügyesek FIFA-ban. Ennél egyszerűbben talán nem lehet hozzájutni a konzolhoz jelenleg, úgyhogy szerintünk mindenképp megéri kilátogatni. Ott találkozunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)