Hirdetés

Figyelmesen nézted a Grand Theft Auto VI előzetesét? Ennyi minden kiderült belőle

|

Videóban szedtük össze az első Grand Theft Auto VI trailer fontos pontjait.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk a Grand Theft Auto VI-ról azon felül, hogy majd valamikor 2025-ben fog érkezni, és az első előzetes alapján (ami valószínűleg in-engine felvételeket tartalmaz, de ez egyelőre nincs még hivatalosan megerősítve) az azért biztos, hogy piszkosul jól fog kinézni a Rockstar játéka.

Akadnak azonban a kedvcsinálóban olyan részletek, amik elég fontosnak, érdekesnek, izgalmasnak tűnnek, legújabb videónkban ezeket emeltük ki.

Hirdetés

Többek között egy Jokerré tetovált bűnözővel és egy két kalapáccsal randalírozó zakkant nőről is szó lesz, de egy GTA-ban ezeken meg sem lepődünk. 

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az új videókról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)