Hirdetés

Filmsztárok, akik tragikusan fiatalon mentek el

|

Mai videónkban olyan színészekre emlékezünk, akik fiatal korukban hagytak itt bennünket.

Hirdetés

Többször is előfordult már, hogy testvéroldalunkról, a Puliwoodról vettünk át cikkeket, és dolgoztunk fel videós formában, mert fontosnak, érdekesnek találtuk a témát. A jövőben még több ilyen anyagra számíthattok, ez is pontosan ilyen videó lesz, melynek alapjául Gera Krisztián cikke szolgált.

Lentebb olyan filmsztárokról mesélünk most nektek, akik hatalmas tehetségnek bizonyultak, de mégis tragikus hirtelenséggel és megdöbbentően fiatal korukban kellett végső búcsút vennünk tőlük. Rájuk emlékezünk.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy ahogy Krisztán cikkének is érkezni fog a folytatása a Puliwoodra, úgy videóként is el fog készülni a közeljövőben a második epizód, szóval a lista nem teljes.

Ha tetszett nektek a videó, és örülnétek, ha a jövőben még több puliwoodos anyaggal jelentkeznénk, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is azért, hogy értesítéseket kapjatok a legfrissebb tartalmainkról. Amennyiben valamilyen formában támogatnátok a munkánkat, a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt, illetve a Szuperköszönet is ezt a célt szolgálja. Mindkettőért hálásak vagyunk nektek!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)