Hirdetés

Nézd élőben, hogyan zajlik egy robotverseny!

|

A legjobb, ha te is eljössz az ingyenes rendezvényre, de amennyiben erre nincs módod, online is követheted a legfontosabb eseményeket!

Hirdetés

Január 11-én, szombaton robotok veszik át az uralmat a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban, de szerencsére emberi felügyelet mellett (egyelőre). A Jövő iskolája rendezvény keretében versenyek, kiállítás és workshopok is várnak titeket, és minden program ingyenesen látogatható, úgyhogy ne fogjátok magatokat vissza, gyertek el, ha épp ráértek!

Hirdetés

Ha meg nem, kövessétek a délben induló élő közvetítést, melynek keretében megnézhetitek, hogyan harcolnak egymással a programozók alkotta csapatok által életre keltett robotok. A First LEGO League döntőjét végig közvetíti majd a Helloworld a GameStar YouTube csatornáján, de a közvetítést alább is elindíthatjátok. Tartsatok velünk, izgalmas lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)