Hirdetés

Fogadjunk, hogy tudunk újat mondani a Max Payne 3-ról!

|

A napokban lett 10 éves a Max Payne 3, ezt egy toplistával ünnepeltük meg.

Hirdetés

Összeszedtünk a nemrég 10. születésnapját ünneplő Max Payne 3-ról pár olyan érdekességet, melyekkel lehet, hogy még a keményvonalas rajonók sem voltak eddig tisztában. Ti tudtátok például, hogyMax Payne külseje folyton változott, és a harmadik részben is majdnem teljesen más fizimiskát kapott?

Ilyen, és ehhez hasonló kevesek által ismert részleteket gyűjtöttünk össze az alább megtekinthető új videónkban.

Hirdetés

Az anyagban szó esik Pedro Bromfman zenéjéről is, amit eredetileg a Max Payne 3-hoz komponált, de a készítők végül ezeket a számokat nem használták fel. A zenéket ide kattintva ti viszont bármikor meghallgathatjátok.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)