Hirdetés

A legújabb játékok 4K-ban, hardver nélkül?

|

A Heti Meta második adásában többek között erről is beszélgettek a GameStar és a Leet szerkesztői.

Hirdetés

Nemrég elindult a Heti Meta, vagyis a Leet és a GameStar közös podcastsorozata. Az első epizódot ide kattintva éritek el, alább pedig már a második rész vár benneteket. Bizony, eltelt két hét, úgyhogy egy újabb másfélórás adással érkeztünk, melyben a két magazin szerkesztői alaposan átbeszélik az elmúlt napok legfontosabb eseményeit videojátékos, és ezúttal filmes szempontból is.

Ugye nem gondoltátok, hogy pont az Avatar második része nem kerül elő?

Hirdetés

Az adásban szó esik az Xbox Everywhere kezdeményezésről, a FIFA és az EA jövőjéről, az Avatar 2 első előzeteséről, az NFT őrületről és arról is, hogy a legnagyobb franchise-ok is mobiljátékként folytatódnak.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel mindkét csapat csatornájára, és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)