Hirdetés

Folytassuk együtt a Resident Evil Village-et – túléljük vajon a kastélyt?

|

EndreMan újra nekiugrik a Resident Evil Village-nek, pont ott folytatódik a kaland, ahol az előző adás végén abbahagytuk.

Hirdetés

Tegnap EndreMan egy jó hosszú streamben nekikezdett a Resident Evil Village-nek, három órán keresztül játszott az új résszel. Ma a megszokott módon természetesen ismét lesz egy videojátékos élő adásunk, a tegnapi etapot pedig annyira szerettétek, hogy úgy gondoltuk, örülnétek, ha ezúttal Endre ezt a játékot folytatná. Így is fog tenni. 

Az új livestream ma 17:00-kor kezdődik. Ha esetleg lemaradtatok volna az előző adásról, akkor még simán tudjátok azt pótolni, ha ide kattintotok. Resident Evil Village tesztünket pedig itt tudjátok elolvasni vagy megnézni.

Hirdetés

Amennyiben még csak véletlenül sem akartok lecsúszni a jövőben az élő adásainkról, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)