Hirdetés

Folytatjuk a The Quarry végigjátszását, hőseink egyre nagyobb veszélyben vannak

|

Megpróbáljuk életben tartani az egész bandát, de ez cseppet sem egyszerű feladat.

Hirdetés

Múlt héten EndreMan belefogott a Supermassive Games kellemesen para új játékába, vagyis a The Quarrybe. Annyira megtetszett neki az Until Dawn és a The Dark Pictures Anthology-széria alkotóinak legújabb munkája, hogy ezen a hétvégén is ezt a játékot fogja folytatni pontosan onnan, ahol a legutóbbi stream végén elbúcsúztunk hőseinktől.

A megszokottaktól eltérve ezúttal nem pénteken, hanem szombaton, vagyis ma délután kezdődik az adás, egészen pontosan 17 órakor.

Hirdetés

Terveink szerint a livestream nagyjából két órán át tart majd, de a múltkor is nehezen tette le Endre a játékot, bőven túlment a tervezett adásidőn, ezt pedig most sem lehet kizárni. Tartsatok velünk, és nézzük meg együtt, kik maradnak életben a The Quarry szereplőgárdájából, és kik lesznek azok, akik egy rossz döntés, vagy egy elrontott QTE miatt idejekorán fűbe harapnak.

Ma 17 órakor mindez kiderül!

Ha nem szeretnétek lemaradni a jövőben sem élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Támogassátok a túlélőket!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)