Hirdetés

Végtelen háború - For Honor GameStart 1. rész

|

EndreMan és Kaci nem húzták az időt, egyből a For Honor legbrutálisabb küzdelmeibe vettették magukat.

Hirdetés

Nem tétlenkedünk videós fronton, újabb GameStart sorozat indul el ma este. Ezúttal a tegnap megjelent For Honorre esett a választásunk.

Technikai gondok is felmerültek, de semmi sem állhat EndreMan és Kaci útjába, ha arról van szó, hogy a For Honor virtuális csataterei felé vegyék az irányt. A három frakció háborúja egy pillanatig sem szünetel, így a srácok is egyből az akció közepébe ugrottak. Az senki se zavarjon meg, hogy Kaci egy szamurájt irányít és közben a viking frakció tagja, bizony ilyen megoldás is létezik a játékban. A videó végén egy igazán pofátlan ellenféllel is összekerültek a fiúk, igazán szoros lett a meccs. 

Minden nap igyekszünk új videóval készülni nektek, iratkozzatok fel értük a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)