Hirdetés

Az öt leggázabb sztori a Fortnite "vége" kapcsán

|

Erősen megrengette a világot, hogy a Fortnite két napig nem volt elérhető.

Hirdetés

Vasárnap beszippantotta a Fortnite világát egy fekete lyuk, és elhallgattak a játék közösségi médiás felületei is. Aki csak egy picit is használta a Google-t, hogy kiderítse, mi a helyzet, hamar képbe kerülhetett, de sokan nem tették meg ezt a lépést.

Hirdetés

Felháborodott játékosokról, dühös szülőkről, még dühösebb gyermekekről esett szó a napokban, de végül tegnap elindult a Chapter 2, és mindenki megnyugodhattott. Úgy láttuk, hogy az elmúlt napok eseményeit érdemes összefoglalni, ezért csináltuk szeretettel ezt a házi készítésű, kézműves, csökkentett szénhidráttartalmú videót, toljátok a testetekbe szemen át!

Mit szóltok az egészhez? Tetszett az Epic húzása? Írjátok meg kommentben akár rögtön a videó alá, YouTube-on!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)