Hirdetés

Változnak az évszakok - Forza Horizon 4 videoteszt

|

A Forza Horizon 4-ben mind a négy évszak hangulatát átélhetjük a brit tájakon, ráadásul a vezetés élménye is frenetikus, a fesztiválhangulat ezúttal nem kapott el bennünket, a jutalmul adott dudák és táncok miatt is inkább csak húztunk a szánkat.

Hirdetés

A Spider-Man és a Shadow of the Tomb Raider utána a negyedik Forza Horizon epizód is egyértelműen olyan cím volt, amelyről mindenképp videotestet is szerettünk volna nektek készíteni. 

Hirdetés

Képeken és csupán a szövegen keresztül ugyanis nem jön át annyira a vezetés semmi máshoz sem hasonlítható élménye, amelyek a Forza Horizon 4 kínál nekünk. Bár Paca nem volt maradéktalanul megelégedve a játékkal, neki is leginkább csak az volt a gondja, hogy kezd kissé elfáradni a koncepció, és már nem olyan erős a Forza Horizon fesztiváljának hangulata, mint korábban. A kipörgethető emote-ok és tarka maskarák pedig ezen egy picit sem segítettek. A legfontosabb tudnivalókat a Forza Horizon 4-ről ebben a videóban találjátok:

Ha pedig a jövőben sem szeretnétek lemaradni újabb tesztjeinkről és egyéb videós tartalmainkról, akkor villámgyorsan bökjetek rá a feliratkozás gombra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)