Hirdetés

5 Fox franchise, amiből új játék készülhetne

|

Jó kérdés, mit kezd a Disney a most birtokába jutott franchise-okkal, de mi reméljük, játékokat is készít belőlük. Összeszedtünk ötöt, aminek adaptációját szívesen látnánk.

Hirdetés

A filmes cégek egyre komolyabban veszik a játékipart. Már nem csak azért gyártatnak játékokat, hogy legyenek, láthatóan egyre inkább törekszenek a jó minőségre.

Hirdetés

Ennek jó példája a szeptemberben megjelenő Spider-Man, ami legrosszabb esetben is középszerű lesz, de amit eddig láttunk belőle, inkább jó. A Marvel és a Disney láthatóan odafigyelnek, a Bosszúállók-projektet a Square Enixre bízták, a Guardians of the Galaxyból meg a Telltale csinálhatott kalandjátékot. Most, hogy a Fox tényleg a cég tulajdonába kerül, lehet, hogy az újonnan megszerzett franchise-okat a játékiparban is használják, és hamarosan egy Aliens, egy X-akták egy vagy egy Ördögűző játékkal játszhatunk. Összeszedtünk öt Fox franchise-t, ami szerintünk megérdemelné, hogy játék legyen belőle.

Ha tetszett a videó, iratkozzatok fel, like-oljatok, kommenteljetek, osszátok, kiabáljátok az éterbe, írjátok ki az iskolai faliújságra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)