Hirdetés

Még a pokol is befagyott - Frostpunk LIVESTREAM

|

Kaci megint beleveti magát a 11 bit studios játékába, hogy faggyal és súlyos döntésekkel küzködve biztosítsa emberei számára az élhető körülményeket.

Hirdetés

A This War of Mine egy csodálatos játék volt, amit én például egy óránál tovább nem tudtam játszani, mert meggyötört érzelmileg. Nem azért játszom, hogy rossz legyen nekem.

Hirdetés

Kaci viszont elég komolyan rácsavarodott a Frostpunkra, és csak úgy engedjük játszani, ha streamel közben. 20:00-tól élőben követhetitek kalandjait és szenvedéseit, ha egy határozott kattintással elindítjátok az alább látható, videónak kinéző objektumot. 

Ha tetszik ez, vagy mást szeretnétek, és nem akartok lemaradni semmiről, kövessetek minket YouTube-on is, sőt, ha már ott vagytok, a csengő ikonnal állítsatok be emlékeztetőt. Ti sem akarhatjátok, hogy ha majd a GTA VI-ot streameljük, pont lemaradjatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)