Hirdetés

Kipróbáltuk: sebességmámor és levágott fejek a februári Games with Goldban

|

Szokásunkhoz híven most is kipróbáltuk, milyen játékokkal örvendeztette meg az előfizetőket a Microsoft.

Hirdetés

Kisebb-nagyobb technikai problémák miatt a Games with Gold játékokat bemutató sorozatunk köhögött az utóbbi időben, de a februári játékokról nem maradtok le. Ráadásul olyan címek kerültek a kínálatba, amelyeket a szerkesztőség egyik vagy másik tagja már korábban bezsákolt, így bár ők nem örültek annyira, nektek meg tudjuk mutatni mind a négyet élesben.

Hirdetés

Jó, hogy milyen lehetőségei vannak az embernek az Assassin's Creed Indiában, abból túl sok nem derült ki, hála az elképesztő bénázásomnak, amiért ezúton is elnézést kérek, ez van akkor, ha az ember nem nyomja végig a tutorialt. De ne is húzzuk az időt inkább nézzétek meg a videót!

Jönnek a videók, pörögnek a streamek, a feliratkozóktól repesnek a szívek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)