Hirdetés

Gamescom 2016 - 1. napi összefoglaló és egy régi ismerős

|

EndreMan, Paca és TÁ megérkeztek a helyszínre és egyből bevetették magukat a gamescom forgatagába. A srácok rengeteg izgalmas bemutatót néztek meg és a legjobban várt játékok fejlesztői mellett egy régi ismerőssel is találkoztak.

Hirdetés

Alig 15 óra autóút után EndreMan, Paca és TÁ is megérkezett a Gamescom 2016 helyszínére, a srácok pedig nem tétlenkedtek, egyből belevetették magukat a kölni expó forgatagába.

Már rögtön az első napon nagyon sűrű volt a fiúk programja, ugyanis egy Injustice 2 előadás után azonnal rohanniuk kellett egy World of Warcraft: Legion interjúra és egy exkluzív Elite: Dangerous bemutatóra, majd a Call of Duty: Infinite Warfare következett. A Sniper Elite 4 és természetesen a South Park: The Fractured but Whole sem maradhatott ki, sőt a végére még egy kis Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr is jutott. Utóbbi bemutatóján egy régi ismerőssel beszélgetett Paca. Nézzétek meg gyorsan ezt a rengeteg jóságot a fenti videóban!

Ha a további gamescomos anyagokról és a többi videónkról sem szeretnétek lemaradni, akkor mindenképpen nyomjatok rá az alábbi gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)