Hirdetés

Gamescom 2017 0. nap - az Nvidia megint forradalomra készül?

|

Bár a gamescom még hivatalosan el sem kezdődött, az Nvidia és az Electronic Arts is vendégül láttak minket, hogy bemutassák a legfontosabb újításaikat.

Hirdetés

Kis csapatunk már hétfőn megérkezett Kölnbe, ahol két izgalmas programon is részt vehettünk a gamescom előestéjén.

Az Nvidia rendezvényén első kézből ismerhettük meg az Ansel és a Shadowplay Highlights újításait, amelyek kétség kívül hatalmas potenciállal bírnak és olyan eszközöket adhatnak a tartalomgyártók kezébe, amelyek megkönnyítik, felgyorsítják majd a munkát. Emellett olyan PC-s játékokat is kipróbálhattunk (sőt, rögzíthettünk is belőlük 4K-ban), mint a Middle-Earth: Shadow of War, vagy épp a Final Fantasy XV PC-s változata. Ezekről hamarosan külön videót is láthattok majd a YouTube csatornánkon.

Azt estét az EA buliján zártuk, ahol nagyrészt az E3-as lineupra erősítettek rá, amit aztán megfejeltek a The Sims 4 konzolos bejelentésével és a világ legismertebb kutyájával is (nem, nem Lessie az). Ezekről és egy csomó minden másról is mesélünk az alábbi videóban.

Minden nap toljuk majd az összefoglalókat, figyelgessétek a csatornánkat, esetleg iratkozzatok is fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)