Hirdetés

Gamescom 2017 1. nap - orkokkal és nácikkal háborúztunk

|

A GameStar elit alakulata újabb kalandos napon van túl a gamescomon, ahol több tucat egyéb játék mellett a Call of Duty WW2-t és a Middle-earth: Shadow of Wart is kipróbáltuk.

Hirdetés

A gamescomra minden rajongót beengednek, ennek köszönhetően pedig ma már mozdulni sem lehet a showflooron, szinte minden játékhoz és programhoz órákat kell sorba állni. Szerencsére az első napon még csak játékipar fontosabb szereplőit és az újságírókat engedték be, így viszonylag könnyen odafértünk szinte mindenhez.

Kipróbáltuk többek között a Destiny 2-t a Middle-earth: Shadow of Wart, a Kingdom Come: Deliverance-t, a Project Cars 2-t, a The Evil Within 2-t, a Call of Duty WW2-t, a Total War: Warhammer 2-t, sőt, még az Overwatch új pályáját is (bár ezen gyakorlatilag beledózeroltuk az ellenfelet a spawn pointba, így nem sokat láttunk a pályából, mert 5 métert sem mozdult a payload). Természetesen utunk során jó lootgoblin módjára mindent összeszedtünk, így egyre valószínűbb, hogy a hazaútra egy extra táskát is fizetnünk kell a repülőn, ha mindent haza akarunk vinni. Édes teher ez.

Igyekszünk a lehető legtöbb tartalommal szolgálni, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)