Hirdetés

Lootmutató - ennyi kincset hoztunk el az idei gamescomról

|

Mutatjuk, mennyi lootot szereztünk Kölnben. Nem véletlen, hogy a repülőgépre is alig akartak felengedni minket.

Hirdetés

A GameStar ötfős különítménye nem tétlenkedett a 2017-es gamescomon. Rengeteg előadáson jártunk, számos játékot kipróbáltunk és több interjút is készítettünk, de ezalatt nem sajnáltuk az időt méretes táskáink megpakolására sem. 

Hirdetés

A kölni repülőtérén ötünk közünk csak ketten jutottunk át első körben az ellenőrzésen, mivel a rengeteg loot miatt többeknek bőven a súlyhatár felett volt már a csomagja. Egy német kisgyerek valószínűleg még mindig értetlenül pislog, hogy Paca miért nyomott a kezébe egy tekkenes jegyzetfüzetet. Szerencsére még így is bőségesen sikerült hazaszállítanunk igazi relikviákat, amiket az alábbi videóban ti is megnézhettek. Kaci beauty bloggernek is gond nélkül elmenne, olyan ügyesen mutatja be őket. 

Hamarosan érkezünk egy hosszabb beszélgetéssel, amelyben minden résztvevő elmeséli gamescomos tapasztalatait. Ha nem szeretnétek lemaradni erről a videóról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)