Hirdetés

Gamescom 2018 - akkor beszéljünk arról, miért lesz jó a Hitman 2

|

Az a helyzet, hogy van mit mondanunk a Hitman 2 kapcsán, mivel alaposan beleástuk magunkat a játékba a gamescomon. Nézzétek, hallgassátok!

Hirdetés

Egészen biztosan nem lenne kellemes csengése annak a mondatnak, hogy "legszívesebben mind kopaszok lennénk", de lépjünk túl a félreérthető felütések katyvaszán, és beszéljünk végre nyíltan, és komolyan az IO Interactive alkotásáról. Ha szerettek sokat olvasni, nem ellenségetek a betű, akkor itt egy velős Hitman 2 előzetes Csirke tollából, de természetesen azokra is gondolunk, akik inkább nézni szeretik az élményt. 

Hirdetés

Először is készült egy videó a helyszínen, ahol Csirke még egészen friss élményeit meséli el, látszik arcán a gyermeki lelkesedés, ünnepi öröm, az első szerelem pírja, nézzétek csak:

Ha pedig inkább a játékmenet fontosabb számotokra, és elegetek van a dumából, a GameStar akkor is ezüst (mit ezüst, platina!) tálcán szervírozza az élményt, itt egy kis gameplay, ahol végre kussolunk közben:

Nektek hogy tetszenek a látottak? Válasz előtt meg kell nyomni még ezt a kis gombot itt lejjebb, mert csak így lehet teljes az univerzum harmóniája:

Na most már jöhetnek a kommentek, vélemények, megmondások. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)