Hirdetés

Gamescom 2018 - ilyen a Sekiro: Shadows Die Twice testközelből

|

Nem szeretnék még a fejlesztők sem, hogy a Dark Souls legyen a mérce, de a Sekiro: Shadows Die Twice óhatatlanul is rá emlékeztet. Csirke mesél nektek a kínszenvedéseiről. Persze édes kínok ezek.

Hirdetés

Nehéz helyzetben van az ember, amikor a From Software új játékát kipróbálja (részletes előzetesünket itt olvashatjátok), mert sosem szerencsés mindig a Dark Soulst emlegetni, egyszerűen nem bírjuk ki az összehasonlítgatást. 

Hirdetés

Nem csak kézműves előzetes készült persze az élményről, Csirke a YouTube népes, betűkerülő közösségére is gondolt, és igyekezett némi gameplay kíséretében mesélni élményeiről. És higgyétek el, nagy teljesítmény összetett mondatokban átadni a játék hangulatát, miután 50 percig izzadt egy bossharcban. A szerkesztőségi chatben csak annyit írt nekünk: "Már most gyűlölöm és imádom". Mi más ez, ha nem Dark Souls életérzés egy rövidke szlogenben? 

A helyszínen amúgy ilyen a körítés, nem egy relaxációs szoba hangulata ez azért...

Ma ő győzött, kifogott rajtunk a #Sekiro szerzetesnője.

GameStar Hungary (@gamestarhu) által megosztott bejegyzés,

További videók, csodák, élmények, boldogság kék madara a YouTube csatornánkon található, köszi, ha feliratkoztok és követtek minket:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)