Hirdetés

Gamescom beszámoló - totálisan elmosott minket a Cyberpunk 2077

|

Chava és Paca a 2020-as év egyik legjobban várt játékát is megnézhette az idei gamescomon, most pedig elmesélik nektek, milyen is volt a Cyberpunk 2077.

Hirdetés

Már 2018-ban is a Cyberpunk 2077 volt a gamescom egyik legjobban várt játéka, ez a tény pedig idén sem változott. Nem is csoda hát, hogy a GameStar helyszíni különítménye is útba ejtette a CD Projekt Red előadását. 

Hirdetés

Pacának és Chavának volt szerencséje megnézni az élő demót, és eléggé rápörögtek a játékra. Chava talán egy kicsit jobban, de a részletekről meséljenek ők maguk az alábbi videóban. Hamarosan érkezik egy anyag a Marvel's Avengersről is, szóval érdemes folyamatosan követni a GSO-t és a YouTube-csatornánkat

Érkeznek még gamescomos videók, szóval mindenképp iratkozzatok fel, ha nem akarok lemaradni róluk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)