Hirdetés

Gamescom kibeszélő - unalmas most a játékipar?

|

Chava és Paca visszaértek Kölnből, Csirkével együtt meg is dumálták, hogyan értékelik az idei gamescomot.

Hirdetés

Itthonról kicsit vérszegénynek érződött az idei gamescom, látszik, hogy a játékipar már figyelmének nagy részét a következő generációnak szenteli. Persze azért így sem unatkoztunk az elmúlt napokban, ez pedig Chavára és Pacára különösen igaz.

Hirdetés

Ők ugyanis a hetet Kölnben töltötték, ahol személyesen vehettek részt a gamescom legizgalmasabb előadásain, és ők maguk is kipróbálhattak egy csomó izgalmas játékot. Többek között ezekről, illetve arról is szó esik az alábbi videóban, hogy milyen híres fejlesztőkkel találkozott majdnem Paca a gamescomon. 

Nincs megállás, továbbra is folyamatosan érkeznek majd videóink. Ha feliratkoztok és bebökitek a csengettyűt, akkor értesítést is kaptok róluk, az értesítés pedig jó dolog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)