Hirdetés

Gamescom lootmutató - nincs olyan, hogy túl sok póló

|

Annyi cuccot hoztunk a Gamescomról, hogy fel sem fért volna a repülőre.

Hirdetés

Az utóbbi években egyre kevesebb kiadó és fejlesztő gondolja úgy, hogy jobban megjegyzik az újságírók a játékát, ha ad valamilyen ajándékot. Persze a játék megítélését ez nem befolyásolja, de van egy-két olyan cím, ami jobban megmaradt a kapott loot miatt.

Hirdetés

Minden nap óriási dobozokkal és zsákokkal tértünk haza, és a légitársaság poggyászméretre és -súlyra vonatkozó szabályai miatt gondban lettünk volna, ha EndreMan nem segít nekünk kocsival hazafuvarozni pár dolgot. Fantasztikus ember ő. Na, ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyi mindennel ajándékoztak meg minket ebben az évben, indítsátok el az alábbi videót, van benne jó néhány érdekesség.

Korábbi gamescomos videóinkat megtaláljátok a YouTube csatornánkon, nézzétek vissza, nektek készítettük mindet szeretettel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)