Hirdetés

Mi van most a régi GameStarosokkal? Szittyóval és Enderrel beszélgettünk

|

A PlayIt Pluson egy sör mellett ültünk össze a régi arcokkal, akik egykor naggyá tették a GameStar magazint.

Hirdetés

Ha már lehetett sörözni a PlayIT Pluson, gondoltuk miért is ne köthetnénk össze a kellemeset a még kellemesebbel, és beszélgethetnénk olyan GameStaros arcokkal, akik ma már egész más utakon járnak.

Szittyó és Ender még azokban az időkben erősítették a csapatot, amikor benne volt a céges szabályzatban, hogy munkaidőben tilos instázni (és itt most nyilván a World of Warcraftra gondolok, nem a népszerű képmegosztóra), illetve megpróbálták letiltani a nem munkához kapcsolódó weboldalakat az irodában. Kegyetlen idők jártak akkor, de valamivel rá kellett venni a kollégákat, hogy megírják a cikkeket. De ezt inkább meséljék el ők maguk:

Ha kíváncsiak vagytok a többiekre is, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)