Hirdetés

Mi újság TRf-fel és ZeroCoollal? - beszélgetés régi GameStar-szerkesztőkkel

|

A budapesti PlayIT Plus-on nemcsak Endert és Szittyót kaptuk el egy beszélgetésre, de a GameStar másik két ex-szerkesztőjét, TRf-et és ZeroCoolt is.

Hirdetés

Akik régóta olvasnak minket, biztosan ismerik ZeroCoolt - a 2000-es évek elején ő volt a GameStar Online mindenese, kemény munkával szerkesztette bele a HTML kódba a rövid, párszáz karakteres híreket. Egyszerű, CMS-rendszer nélküli idők voltak azok.

Hirdetés

Ő a PC Zednél indult, majd a GameStar megalakulásától elég sokáig lendítgette előre a magazint. Akik meg még régebben csatlakoztak, azoknak TRf, avagy Spányik Balázs neve is ismerős lehet. Ő a PC-X-nél, a GameStar elődjénél kezdte, de testvérlapunk, a PC World szerkesztője is volt. Az alábbi beszélgetésből megtudhatjátok, hogyan született meg a GameStar, mi újság velük, mit csináltak, mióta elhagyták a kötelékünket.

Iratkozzatok fel, lesz még ilyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)