Hirdetés

Egész napos livestreammel és fontos bejelentéssel készülünk vasárnapra!

|

YouTube-csatornánkon elértük az 50 ezer feliratkozót, de a sors úgy hozta, hogy egy még ennél is sokkal fontosabb dolog miatt akarunk egy teljes napon át veletek játszani, beszélgetni.

Hirdetés

Már egy ideje elterveztük, hogy miután eléri YouTube-csatornánk az első fontosabb mérföldkövét (azaz 50 ezren iratkoztok fel rá), tartunk egy ünnepi livestreamet. Egy ideje szervezgetjük már ezt az eseményt, de úgy döntöttünk, összekötjük egy másik, ennél is fontosabb dologgal. Szóval most vasárnap tényleg lesz miért nézni egész nap a GS YouTube csatornáját!

Hirdetés

Remek dolog, hogy egyre többen nézitek a videóinkat, olvassátok cikkeinket, viszont egy ezeknél sokkal fontosabb témát is meg kell beszélnünk veletek most vasárnap. Úgy gondoltuk, hogy ennek a lehető legközvetlenebb módja egy livestream, sőt igazából egy livestream sorozat lenne. Vasárnap, azaz december 1-jén tehát több, egymást követő, élő videóban mesélünk nektek majd arról a fontos dologról, amit meg akarunk osztani veletek (persze egy csomó játék és érdekesség keretében).

A vasárnapi stream menetrendje a következő:

10:00-12:00 - Livestream a stúdióból

Részletesen elmeséljük, miről is fog szólni számunkra (és remélhetőleg számotokra is) az egész december. A GameStar magazin jelenlegi szerkesztői és pár visszatérő régi kedves pajtás is a vendégünk lesz, érdemes velünk tartani!

13:00-15:00 - Fun with Geeks társasjáték

Elugrunk vendégségbe drága cimboránkhoz, daevhez, akivel mi mást is csinálhatnánk, előveszünk pár kiváló társasjátékot, és barátságot vagy épp szerkesztőségi hierarchiát nem kímélve gyötörjük majd egymást az asztal felé görnyedve. Ezt a steamet a Fun with Geeks YouTube-csatornán tudjátok megnézni. 

16:00-18:00 - Közös játék youtuberekkel és veletek

Mivel alapvetően is nosztalgikus és ünnepi hangulatban vagyunk, a Call of Duty 2-t fogjuk elővenni, és daevvel, Kacival, Paplovaggal, Videojáték Zsoltival, és ha minden jól megy, még több közkedvelt youtuberrel, meg természetesen veletek együtt játszunk pár izgalmas meccset. 

19:00-21:00 - Kérdezz-felelek stream 

Visszatérünk a stúdióba, ahol megidézzük a régi Late Night Live Aréna hangulatát, hiszen egyrészt ebben az élő adásban a ti kérdéseitekre fogunk válaszolni (jöhetnek is egyből a kérdések ide, a cikk alá kommentben, illetve természetesen a livestream alatt a YouTube-on is). Másfelől pedig azért érezhető lesz az LNL Aréna szelleme, mivel visszatér a műsor legendás triója: EndreMan, RG, sőt még Wolfi is várja a kérdéseiteket.  

Tartsatok velünk, nézzétek a streameket, holnap minden részlet kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)