Hirdetés

2019-ben ezeket a videóinkat néztétek meg a legtöbben

|

Összegyűjtöttük azokat a videókat, amelyek a 2019-es évben a leginkább érdekeltek benneteket. Nem nagy meglepetés, hogy az abszolút bajnok a Bosszúállók: Végjáték lett, az Xbox Series X kicsivel maradt csak el mögötte.

Hirdetés

2019-ben sokat fejlődött a GameStar YouTube-csatornája, amelybe tavaly már a PC World tartalmak is beolvadtak. Novemberben sikerült átlépnünk a bűvös 50 ezer feliratkozós határt (sőt, lassan 52 ezernél járunk), a megszokott tartalmak mellett pedig megjelentek nálunk a magyar felirattal ellátott filmes és videojátékos előzetesek, amiket a jelek szerint nagyon szerettek. 

Hirdetés

Az alábbi listába viszont direkt nem kerültek be trailerek, csak és kizárólag saját gyártású videók. Lássuk, 2019-ben mely öt videónkat néztétek meg a legtöbben. Az ötödik helyezettől haladunk szépen sorban a végső bajnok felé. 

5. Minden, amit a mandaloriakról tudni kell - a Star Wars legkeményebb harcosai 

A The Mandalorian sorozat kapcsán vettük elő a Star Wars univerzum talán legkeményebb harcosait, hogy aztán egy magyarázó videóban meséljünk nektek arról, kik is ezek a páncélozott halálosztók. 

4. 10 dolog amit tudnod kell, mielőtt nekiugrasz a Division 2-nek 

Tavaly február elején jelent meg a Tom Clancy's The Division 2, Kaci pedig eléggé rácsúszott a játékra, éppen ezért nem volt nehéz összerakni egy hasznos tanácsokkal megtöltött videót.

3. Nem kell többet konzolt és gamer PC-t venni? | Ezt tudja a Google Stadia 

Márciusban még nem tudhattuk, hogy ennyire nyögvenyelős rajta lesz csak képes a Google Stadia, de az már akkor is biztos volt, hogy érdekes lesz az az irány, amit ez a játékstreaming szolgáltatás elindít. Magyarázó videónkban a Stadiáról akkor tudható alapvető infókat szedtük össze, amelyek a jelek szerint sokatok érdeklődését felkeltették. 

2. Mit tud az Xbox Series X?

Nyilván az újdonság varázsa mindent képes legyőzni, az Xbox Series X bejelentésekor pedig pontosan ez volt a helyzet. 2019-ben a Microsoft idén év végén érkező új játékkonzoljának magyarázó videójára majdnem annyian voltatok kíváncsiak, mint a most következő első helyezettre. 

1. Csak akkor nézd meg, ha láttad a filmet! - Bosszúállók: Végjáték kibeszélő

A Marvel filmes univerzum nagy fináléja lett 2019-ben (ezen a téren is) az abszolút bajnok, több mint 71 ezren néztétek meg azt a 40 perces spoileres kibeszélő videót, amelyben a Bosszúállók: Végjáték összes fontos fordulatát kitárgyaltuk. 

Természetesen 2020-ban is folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak a GameStar Hungary YouTube-csatornára, amelyre itt tudtok feliratkozni: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)