Hirdetés

GameStar Hype - ég veled PS3, remek barát voltál!

|

A PS3 gyártásának leállítása miatt elszomorodtak, a Far Cry 5 témája miatt kiborultak, a Wonder Woman láttán pedig tapsviharban törtek ki a rajongók. Mi pedig jól kibeszéltük őket.

Hirdetés

Budapest, péntek este, 27 fok, de a Hype még mindig tart. Ezek a héten HP és Kaci próbálkoznak azzal, hogy kitépjék Paca kezéből a mikrofont, aki nem hagyja magát.

Lassan de biztosan közeledünk az E3 felé, így a jövő héten már biztos, hogy rengeteg kiszivárgó dologról számolhatunk be, de a bejelentések sora már most elkezdődött. A Far Cry 5 például ki is verte a biztosítékot néhány embernél. Vajon miért pont most állt le a PS3 gyártása? Lehet, hogy a Sony már a következő konzol bejelentésére készül?

Azért szerencsére a jóból is kijutott a héten: a Wonder Woman például fantasztikus, a PlayStation Plus kínálat kifejezetten ütős, és a jelek szerint az Xbox Game Pass is jól pörög.

Nem csak nálunk, hanem a PC World csatornáján is érdemes szétnézni, a srácok ugyanis folyamatosan szállítják az infót a Computex újításairól, ahol az év legütősebb hardvereit mutatják be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)