Hirdetés

GameStar Hype - No Man's Sky, Bioshock Collection és egy pocsék Ben-Hur játék

|

HP egyszerűen nem tudja megunni a reflektorfényt, így ezen a héten is örömmel vállalta el a GameStar Hype műsorvezetői szerepét, hogy beszámoljon nektek az elmúlt napok legizgalmasabb híreiről.

Hirdetés

Itt az ideje, hogy újra felszálljunk a Hype vonatra, és végigszáguldjunk az előző hét legfontosabb eseményein. A gamescom előtti héten sem unatkoztunk, zajlott az élet a játékvilágban.

Egyrészt megjelent a No Man's Sky, amit apró hibái ellenére igencsak szeretünk. A srácok ezerrel bütykölik a hajóikat, szerencsére ők nem aktiválták be az előrendelői ajándékot, ami csak megnehezítette a játékosok dolgát. A Hello Games csodája mellett befutott egy rajongói pokémon játék és a Ubisoft legújabb ajándéka is.

Sajnos a Bioshock felújított változatára és a Forza Horizon 3-ra még várnunk kell egy darabig, de legalább ezek már szeptemberben megjelennek majd, nem úgy, mint a Gwent: The Witcher Card Game, amit szintén nagyon várunk. Sokkal jobban, mint az új Ben-Hur filmet, ami mellé egy pocsék mobiljáték is készült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)