Hirdetés

GS Hype - és az megvan, hogy 2 mesterséges intelligencia bemegy a kocsmába?

|

Ezúttal EndreMan, HP és Kaci ültek össze a szerkesztőségben, hogy kibeszéljék a hét legfrucsább híreit. És bizony bőven volt miről beszélni.

Hirdetés

Lehet, hogy ez a brutális hőség megártott néhány embernek, mert ezen a héten kész bolondokháza volt a játékvilágban.

Egy tévéstúdió például beperelte a Rockstart egy 15 évvel ezelőtti mondvacsinált eset miatt, a Facebook mesterséges intelligenciájának híre pedig futótűzként terjedt az interneten, de nyugi, ez még nem a Skynet. Előkerült egy srác, aki 20 éve MMO-k meghackeléséből él, és az is kiderült, hogy Venezuelában akkora az infláció, hogy már a World of Warcraft aranya is többet ér a helyi valutánál. Azt mondtuk már, hogy állítólag jön a Midnight Club reboot is?

Szerencsére jó dolgok is történnek mostanság, a hétvégi MineShow szervezői például jótékonysági gyűjtést szerveznek azoknak, akiknek anyagilag megterhelő az iskolakezdés, és azt is megtudtuk, hogy a PlayIT-re a Trónok harca két sztárja is ellátogat.

Ha nem akartok lemaradni videóinkról, akkor nyomjatok rá a feliratkozás gombra! Nem kerül semmibe, de tényleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)