Hirdetés

GameStar Hype - a szexjátékok jelentik a VR jövőjét?

|

Az Oculus Rift egykor nagy tiszteletben álló atyja most bikiniben hirdeti, hogy a VR-t nem a játékok, hanem a felnőttfilmes szórakoztatás viszi majd előre. És ez csak egy abból a rengeteg dologból, ami a héten történt.

Hirdetés

Botrányoktól nem teljesen mentes, de a szokásosnál valamivel nyugodtabb volt ez a hét, össze is ültünk HP-val és mazurral, hogy kibeszéljük a játékvilág nagy dolgait.

Hirdetés

HP elsősorban amiatt volt kiborulva, hogy a Sony végleg lemondott a kézikonzolokról, de a többiek idegeit inkább Palmer Luckey borzolta egy szál bikiniben. Míg az Assassin's Creed alkotói oktatási célokra szeretnék használni a játékukat, az Oculus Rift atyja inkább robotkarokat gyártana 18+-os VR játékokhoz. Szerencsére volt minek örülni a héten: például annak, hogy bejelentették a Games with Gold és PlayStation Plus ingyenes játékokat, vagy annak, hogy Brian Cranston is szerepet kap az Uncharted filmben.

Iratkozzatok fel, most még ingyenes! Ki tudja mi lesz holnap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)