Hirdetés

GS Hype - áprilisi ingyen játékok, PS4 gondok és Assassin's Creed sorozat

|

HP jelentkezik a hét legizgalmasabb híreivel, vagy ha bulvárosodni akarunk, "legforróbb témáival". A lényeg, hogy a Hype eheti részéből is mindent megtudhattok, ami fontos volt az elmúlt napokban.

Hirdetés

Még mielőtt belekezdenénk azokba a hírekbe, amikről HP mesél a videóban, hadd mondjam el, hogy a héten kétszer is streameltünk a Mass Effect: Andromedából. Ha esetleg bizonytalanok vagy csak szimplán kíváncsiak vagytok, az első részt itt, a másodikat itt nézhetitek meg.

Akármennyire is szeretném az ellenkezőjét hinni, azért voltak ennél fontosabb események a héten. A Blizzard megint nekiment egy privát szervernek, a PS4 új frissítése problémákat okozott, megtudtuk, milyen király játékok járnak az Xbox Live Gold előfizetőknek áprilisban, tévésorozat készül az Assassin's Creed franchise-ból, Ian McKellen Gandalf lesz, valamint lehetőségünk nyílt belenézni a Páncélba zárt szellem (fordításra érzékenyeknek Ghost in the Shell) öt percébe.

Csatornánkra rengeteg érv miatt érdemes feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)