Hirdetés

GameStar Hype - a Kinectnek lőttek

|

Hosszú vergődés után a Microsoft végleg kivégezte a szebb napokat is megélt kiegészítőt. Többek közt erről is szó esik az e heti Hype-ban.

Hirdetés

Pénteken kapcsol magasabb sebességi fokozatba ez a hét, hiszen most jelent meg az Assassin's Creed: Origins és a Wolfenstein II: The New Colosssus is, amelyek ráadásul kifejezetten jó értékeléseket kaptak.

Hirdetés

Ennek köszönhetően máris kevésbé vagyunk szomorúak, pedig a Microsoft bedobott egy nem túl vidám bejelentést a héten, amikor az utolsó szöget is beverték a Kinect koporsójába. Ez mondjuk várható volt, nem úgy, mint a semmiből érkező Injustice 2 PC bejelentés. Ha már elterveztétek, hogy bétáztok, és most nem tudtok magatokkal mit kezdeni a hétvégén, akkor gyertek velünk túrázni szombaton, vagy nézzétek élőben a PlayIT Házat!

Állítólag akkor lesz új Star Wars és Deathstroke trailer, ha elérjük a 40k feliratkozót YouTube-on. Nem biztos, de egy próbát megér, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)