Hirdetés

GameStar Hype: átverés lehet a Lovecraft ihlette erotikus játék, jön a CS:GO2?

|

A GameStar Hype-ban megint ez elmúlt hét legfontosabb híreiről mesélünk nektek.

Hirdetés

A legújabb GameStar Hype-ban többek között szó esik arról, hogy mocskos nagy átverésnek tűnik a Lovecraft elemekkel turbózott erotikus játék, ami Steamre érkezhet, és egyáltalán nem véletlen az, hogy az Operation Lovecraft: Fallen Doll eddig kifejezetten lelkes támogatói kezdik elveszíteni a türelmüket.

Nagyon úgy fest továbbá, hogy bizony érkezni fog egy új Counter-Strike, az Nvidia driverében kutatkodva vették észre az eléggé árulkodó nyomokat. De persze még ezeken felül is elég sok friss hír belefért az adásba, amit alább, vagy a YouTube-csatornánkon találtok meg.

Hirdetés

Azon a csatornán, ami immár több mint 100 ezer feliratkozóval bír, ezért végtelenül hálásak vagyunk nektek. Ezt megünneplendő március 11-én egy egész napos gigantikus livestreamet tartunk, szó lesz a Hype végén arról is, hogy itt milyen brutális lootot zsákolhattok majd be.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobja a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. Nagyon közel járunk a 100 ezer feliratkozóhoz, ha pedig elérjük ezt az álomhatárt, újabb bejelentésekkel érkezünk.

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)