Hirdetés

GameStar Hype - köznevetség tárgya lett a Denuvo

|

Az egykor feltörhetetlennek hitt szoftver ma már csak ujjgyakorlat a crackereknek, így a Denuvo több kárt csinál, mint hasznot. Erről is beszélgetünk a legújabb Hype-ban.

Hirdetés

Elég sok emberben ment fel a pumpa, amikor a megjelenés napján kiderült, hogy a Shadow of Warba a kiadó mégiscsak beleerőltette a Denuvo DRM rendszerét, ugyanakkor mire a legtöbben begépelték a felháborodott kommentjeiket, valaki már fel is törte az egészet.

Hirdetés

Persze egyéb furcsaságok is voltak a héten. A bolíviai válogatott például azért akart behívni egy játékost a keretbe, mert a Football Managerben véletlenül rosszul tüntették fel a nemzetiségét, a Polyphony pedig épített egy kocsit, amit PS4 kontrollerrel lehet irányítani. Kiveséztük a Star Wars trailert, és ajánlottunk egy fantasztikus programot is november első hétvégéjére. De ha az olvasás nem kenyeretek, nézzétek meg a videót!

Lehet, hogy a Denuvo már nem működik, de a feliratkozás gomb még igen, nézzétek csak:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)