Hirdetés

GameStar Hype - brutális játékok megint tönkreteszik a gyerekeket

|

Nem mehettünk el szó nélkül a Detroit: Become Human botrány mellett, de más fontos hírek is jutottak a hétre.

Hirdetés

Csirke, EndreMan és HP egy rögtönzött fiúzenekart alapított, de bármennyire is remek ötletnek tűnik ez, azért inkább a hét legfontosabb híreit beszélték ki a srácok.

Hirdetés

Külön véleménycikkben foglalkoztunk a  Detroit: Become Human körül kialakult botránnyal, de hamarosan szakértők cikkeivel is szeretnénk alátámasztani azt, milyen tévúton járnak a bulvárlapok írói. A GameStar triója is körüljárta a kérdést, de ezen felül beszéltek még a 3. Rainbow Six: Siege HyperX Média Bajnokságróla Ubisoft két ingyenes játékáról, a Star Wars Battlefront II alaposan átgyúrt jutalmazási rendszeréről, egy valójában sosem létező 1978-as The Avengers moziról, és egy igazán minőséginek tűnő Harry Potter rajongói filmről is

Jövő héten is érdemes lesz a Hype-ra kattintani. Ha nem akartok lemaradni (ami végtelenül kellemetlen lenne, és a sarki fűszeres megrovó pillantását vonná maga után), akkor bökjetek rá a feliratkozás gombra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)