Hirdetés

GS Hype - dupla PlayIT, Middle-Earth: Shadow of War játékmenet és megárvult Rosszfiúk

|

Ismét jelentkezik heti videós hírösszefoglalónk, amiben kitérünk a hétvégén bemutatkozó PlayIT Plusra, a Middle-Earth: Shadow of War ütős bemutatkozására és a rendező nélkül maradt Bad Boys 3-ra is.

Hirdetés

A szerkesztőség már javában készül a hétvégi hajtásra, amit az első idei PlayIT jelent majd, a győri rendezvény pedig azért is lesz rendkívül izgalmas, mert most ízlelhetjük meg először, milyen is lesz a PlayIT Plus. Rettenthetetlen vezérünk, HP pedig nem csak erről és a GS standnál rátok váró akciókról mesél az e heti GameStar Hype-ban. És mindezt nem is egyedül teszi.

Alaposan kiveséztük ugyanis, mennyiben számít sikernek (nem anyagi szempontból) a Nintendo Switch indulása, latolgatjuk az esetleges további Uncharted játékok megjelenéseinek esélyeit, ahogy vetünk egy pillantást a No Man's Sky tartalmas, de talán későn érkező frissítésére is. A héten viszont eddig a Middle-Earth: Shadow of War robosztus gameplay-bemutatója vitte a prímet, így természetesen e mellet sem mehettünk el szó nélkül.

De egy-két mozis hír is befért, a hollywoodi akciófilmek helyett viszont egy elsősorban talán gamereknek szóló hazai dokumentumfilmet, a Vakondok 4-et kell először kiemelnünk, amire jegyeket is nyerhettek nálunk. De hogy azért a blockbusterekről is essen szó, bepréseltünk az e heti Hype-ba egy kis Deadpool 2-t és Bad Boys 3-at is. Mindez lejjebb videó formában HP és BZ előadásában látható és hallható, fogyasztását tízből tíz GameStar szerkesztő ajánlja.

Ha pedig bejött a videó, mindenképp ütlegeljétek meg a Feliratkozás gombot, mint Talion a szerencsétlen orkokat és tartsatok velünk a jövő heti Hype-ban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)