Hirdetés

GameStar Hype - volt egy E3 és megjelent az új GameStar

|

Brutális mennyiségű hírt nyomtunk le a héten, így HP-nak esélye sincs mindet bemondani. De azért megpróbálja.

Hirdetés

A hét legfontosabb híre (számunkra), hogy megérkezett a friss GameStar magazin, ami tele van érdekességekkel és megfelelő mennyiségű Batmannel. Ja meg egyébként volt egy E3 is.

A héten minden nagyobb játékipari szereplő konferált valamit az E3 színpadain, így különösebb sallang nélkül, itt vannak az összefoglalók, amik alapján nagyjából már képben lesztek arról, hogy mi is történt: Bethesda összefoglaló, EA Play összefoglaló, Microsoft Xbox összefoglaló, PC Gaming Show összefoglaló, Ubisoft összefoglaló, Sony PlayStation összefoglaló.

Ha minden trailer, minden hír, minden pletyka érdekel benneteket az E3 2016-ról, akkor E3-as aloldalunkon mindent megtaláltok.

Volt még a héten egy Facebook foci, a Ubisoft születésnapja alkalmából kiosztott ingyen Prince of Persia: The Sands of Time, The Walking Dead spoiler miatti perrel fenyegetőzés, és egy Trónok Harca 9. rész előzetes.

Végezetül szeretnénk megkérni titeket, hogy ha tudtok, segítsetek a Mozdulj gamer kutatásban egy kérdőív kitöltésével, aztán ha ez megvolt, akkor bulizzunk majd egy jót a következő GameNighton.

És ha már ennyi jó hírünk van, iratkozzatok fel a csatornánkra, mert lesz még jó hírünk a jövőben is biztosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)