Hirdetés

GameStar Hype - E3, Watch Dogs 2, Gwent és Gyu kiállítása

|

Holnap startol az E3, múzeumba került Gyu hagyatéka, bejelentették a Watch Dogs 2-t és a Destiny: Rise of Iront - HP jön a hírekkel.

Hirdetés

Reméljük bekészítettétek már az üdítőt és a rágcsát, hiszen holnap este 10-kor az Electronic Arts előadásával kezdetét veszi az E3, amit élőben fogunk közvetíteni, hasonlóan a rendezvény többi előadásához. Itt mindent megtaláltok.

A múlt héten is történtek érdekes, részben az expóhoz kapcsolódó események. Bejelentették a Watch Dogs 2-t, felmerült, hogy jön a Halo 5: Guardians PC-re (amit a Microsoft cáfolt), bejelentették a Destiny: Rise of Iront, amihez trailert is kaptunk, jöhet az önálló Gwent játék, bemutatkozott az Injustice 2, és talán tudjuk, mikor jön a Skyrim remaster.

Emellett Szegeden állandó kiállítás nyílik Gyu személyes tárgyaiból, az 576 Kbyte-ban pedig kedvezménnyel vásárolhat az, aki legalább egy ötöst szerzett az elmúlt félévben.

További videókért iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)