Hirdetés

GameStar Hype - egymillió e-sportoló országa leszünk

|

Számos hazai e-sport szervezet után a napokban megalakult az első hivatalos e-sport szakosztály is az ország egyik legismertebb klubjának égisze alatt. Erről is beszélgettünk a héten.

Hirdetés

Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy meghívást kaptunk az MTK sajtótájékoztatójára, így nemcsak első kézből kaptunk információt arról, hogy milyen tervei vannak a csapatnak az e-sport szakosztállyal, de még a kérdéseinket is feltehettük.

Persze mostanság minden nehezebben megy, hiszen a napokban megjelent a Destiny 2, és azóta a szerkesztőség jelentős részének kontrollerben végződnek a mellső végtagjai. Az újdonságok mellett persze a nosztalgiázásra is jutott idő, hiszen most ünnepli 15. születésnapját a Mafia sorozat. Sajnos a sorozat folytatása már nem volt olyan erős, de ugyanez elmondható a Call of Duty kapcsán is, ahol már az Activision is elismerte, hogy kicsit túltolták a futurisztikus hadviselést. Na sebaj, majd a Call of Duty WW2 visszaszerzi a mundér becsületét.

Ha néznétek/hallgatnátok belőlünk többet, akkor ide bökjetek egy határozottat:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)