Hirdetés

GameStar Hype - ez minden idők leggonoszabb mikrotranzakciós modellje?

|

Az Activision szabadalmaztatott egy olyan rendszert, ami minden eddiginél alattomosabb módon próbál meg beférkőzni a játékosok tudatába. És ez nem is a legőrültebb dolog a héten.

Hirdetés

Ezen a héten csak úgy kapkodtuk a fejünket, és valószínűleg ti is fogjátok, ha megnézitek a Hype-ot, HP helyett ugyanis ezúttal mazur és BZ ültek be, akiknek nem lehetett megálljt parancsolni.

Hirdetés

És hogy miről beszélgettünk? Szóba jött a például a Visceral bezárása (ennek kapcsán írtunk egy nagyobb anyagot a stúdió múltjáról és azokról az EA játékokról, amelyekre hiába is várunk), és ha már a mikrotranzakciókra terelődött a szó, az Activision most szabadalmaztatott megoldását is kiveséztük. Fogtuk a fejünket az orosz teherautó láttán, amiben lehet Tetrisezni, és rácsodálkoztunk a Han Solo spin-off címére is. Mármint arra, hogy mennyire nincs min csodálkozni.

Nem lepődnénk meg, ha ennyi őrültség után szükségetek lenne egy kis friss levegőre. Ha így van, akkor gyertek velünk túrázni! Addig pedig iratkozzatok fel a csatornára, mert az mindenkinek jó!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)