Hirdetés

GameStar Hype - gamescom különkiadás

|

A megszokottakkal ellentétben most nem csak HP mesél nektek az elmúlt hét legfontosabb híreiről, hanem a gamescomról visszatért EndreMan és Paca is a társai lesznek ebben a nemes feladatban.

Hirdetés

Az idei gamescomot megjárt vitézeink közül EndreMan és Paca lettek HP társai a mai rendhagyó GameStar Hype-ban, ami természetesen a kölni rendezvény legfontosabb híreivel foglalkozik.

Természetesen a fiúk sem feledkeztek el az új GameStar magazin megjelenéséről és a mai GameNight buliról, de ezután gyorsan rá is tértek a gamescom izgalmaira. Szó esett Little Nightmares-ről és az új Metal Gear játékról. EndreMan régóta várta a Witcher-féle kártyajáték érkezését, így nem véletlen, hogy nagyon lelkesedik a Gwent: The Witcher Card Game-ért. A gamescomon ezt is kipróbálhatták a srácok. Az új Destiny kiegészítő mellett sem mehettek el szó nélkül a fiúk, illetve a FIFA 17-ről is beszéltek. Az Injustice második részéről és a South Park: The Fractured but Whole-ról is első kézből származó információkat meséltek el Pacáék. Első próbálkozásra Endre alig igazodott ki a Sea of Thieves irányításán, remélhetőleg a kész játékban már egyértelmű lesz, hogyan is kormányozzuk a hajót. A Maffia 3, a Call of Duty: Infinite Warfare és a Battlefield 1 is megkapta a saját kis szegmensét, továbbá az új Prey, a Dishonored 2 és a Forza Horizon 3 is szóba került, de többet már tényleg nem mesélek, indítsátok el szépen a fenti videót.

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen videónkról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube csatornájára is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)