Hirdetés

GameStar Hype - Doom, Dragon Age pletyka és a PlayIT előtti láz

|

Ezen a héten is kamerába mondtuk nektek a hét legfontosabb híreit. Pletykák, dráma, PlayIT előtti őrület, és persze HP a kamera előtt. Egy kattintás és lehet is nézni.

Hirdetés

Ez a hét sem telt el pletykák nélkül, és milyen játékmagazin lennénk mi, ha nem beszélnénk ezekről, főleg, amikor a BioWare egyik sorozata kerül fókuszba. Mi legalább olyan izgatottak vagyunk emiatt, mint ti.

Mondjuk mi már éppen elég izgatottak vagyunk attól is, hogy holnap találkozhatunk veletek az év első PlayIT rendezvényén (ahol egyébként nagyon érdekes kerekasztal beszélgetések is lesznek). Ha ott összefuttok velünk, akkor dumálhatunk például az új DOOM bemutatóról, az új Hearthstone: Whispers of the Old Gods lapokról vagy a Batman: The Killing Joke animációs filmről. A héten egyébként még szóvolt a Dark Souls III fejlesztőinek jövőbeli terveiről, az Xbox Live Gold és PlayStation Plus kínálatáról is. Ezekről mesél nektek HP, ha pedig részletesebben érdekelnek a hírek, akkor a fenti linkeket tessék bőszen végigkattintgatni.

Ha szeretnétek látni még több kiváló GameStar videót, akkor iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, nektek folyamatos kontent, nekünk soha véget nem érő boldogság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)